B. Braun Hrvatska

Učinkovita rješenja kroz konstruktivan dijalog

B. Braun je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zdravstvenih rješenja. Svaka usluga koju pruža B. Braun osigurava cjelovitost naših znanja i vještina, dubinsko razumijevanje potreba korisnika i opsežnu stručnost od 1839. godine.

S njegovim stalno rastućim portfeljem učinkovitih rješenja za medicinsku njegu, B. Braun daje značajan doprinos zaštiti i poboljšanju zdravlja ljudi. Trenutno asortiman B. Braun proizvoda obuhvaća 5.000 različitih proizvoda od kojih 95 posto proizvodi tvrtka. Ponudom dodatnih usluga i savjetovanja, B. Braun je dobavljač sustava koji razvija najbolje rješenje za pacijente u uskoj suradnji s našim klijentima, što značajno pridonosi napredovanju u medicini.

Sjedište tvrtke nalazi se u njemačkom gradu Melsungen, a globalno zapošljavamo više od 58.000 zaposlenika, u 64 zemlje. 

B. Braun Adria d.o.o. 

Proizvodi i usluge tvrtke B. Braun dostupni su preko ovlaštenih distributera i zastupnika na hrvatskom tržištu više od 17 godina. Ujedinjavanjem distributera (MEDiLAB, MEDIS i GRAFOMEDIKA) 2009. godine s radom započinje B. Braun Adria d.o.o. Ideja o spajanju svih segmenata proizvodnog portfelja tvrtke B. Braun rođena je još tijekom 2006. godine, a realizirana je tijekom 2008. godine kao rezultat zajedničkog projekta i ulaganja tvrtke B. Braun Austria i MEDiLAB d.o.o. u kojem je stvorena zajednička "joint venture" tvrtka.

B. Braun Adria počinje funkcionirati u punom opsegu 1. siječnja 2009. godine kao zastupnik svih B. Braunovih programa, proizvoda i usluga, s ciljem da postane centar svih marketinških i prodajnih aktivnosti B. Brauna u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Tijekom prve godine postojanja u sklopu tvrtke B. Braun Adria pokrenuti su i prvi stručni tečajevi u sklopu Aesculap akademije Hrvatska. Danas se osnovni i napredni tečajevi laparoskopske kirurgije održavaju redovito, a planiraju se i daljnja usavršavanja i edukacije.

Trenutačno tvrtka B. Braun Adria d.o.o. zapošljava 37 djelatnika.

Uprava tvrtke

"Uspjeh B. Braun organizacije određen je našim zaposlenicima, njihovim razumijevanjem glavnih ciljeva kompanije te spremnošću da ih radom i zalaganjem dostignu."

(Ivan Džepina)  

Ivan Džepina
Managing Director
B. Braun Adria d.o.o.
Hondlova 2/9
10000 Zagreb
Croatia
Tomislav Džapo
Managing Director and CFO B. Braun Adria
B. Braun Adria d.o.o.
Hondlova 2/9
10000 Zagreb
Croatia