Pravila korištenja

Dobro došli na internet stranice tvrtke B. Braun Adria.

Ove internet stranice su namijenjene pružanju općih informacija o tvrtci B.Braun, kao i o našim proizvodima i uslugama. Ove stranice nisu namijenjene pružanju specijalističkih savjeta i uputa koje se tiču B.Braunovih proizvoda i usluga. Za detaljne informacije i/ili upite o našim proizvodima i uslugama molimo kontaktirajte direktno B.Braun Adriu. Prvim korištenjem internet lokacije smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i ne koristite njezine sadržaje.

B. Braun Adria d.o.o. truditi će se i ulagati potrebne napore kako bi podaci i informacije objavljeni na našim internet stranicama bili točni i aktualni, ali istovremeno ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu. Stoga, ne prihvaćamo nikakva jamstva i garancije za upravljanjem informacijama, te ne pružamo nikakva osiguranja koja se tiču točnosti i potpunosti pruženih informacija. Uporaba naših internet stranica i svih povezanih (link) stranica, zajedno sa sadržajem koje pružaju, je na odgovornost korisnika.
B. Braun Adria d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove internet lokacije.

Ove internet stranice sadržavaju informacije, i eventualne poveznice na stranice treće strane. Ne jamčimo za povjerljivost i točnost informacija pruženih od treće strane.

Sve slike i informacije sadržane na ovim internet stranicama su zaštićene autorskim pravima  ili drugim industrijskim imovinskim pravima. Sva imena proizvoda, napisana velikim slovima ili označena na bilo koji način, su zaštitni znakovi i zaštićene marke B. Braun koncerna.
Uporaba i kopiranje spomenutih informacija nisu dopuštene bez prethodnog odobrenja od strane B.Braun-a.

Zadržavamo pravo za promjenom sadržaja ovih internet stranica bez prethodnih upozorenja.